Дослідження
Існують відносно нові види медових вин*, для яких ми ще не робили документи, бо тільки вивчаємо попит на них. Це експериментальні вина, які неможливо знайти в магазинах. Ми їх не продаємо, а тільки час від часу розігруємо як призи у конкурсах. Або під час акцій даруємо людям, які купують одразу кілька пляшок.
Зараз у наявності такі види експериментальних медових вин:
- з агрусом (напівсухе);
- з вишнею (напівсолодке);
- з порічкою (напівсухе);
- з синьою аличею (напівсолодке);
- з шовковицею (напівсолодке).
А ще є вермут. Він вироблений за такою ж технологією, як і медові вина. Але на пізніх стадіях бродіння у суслі знаходився мішечок із нагідками, полином гірким, ромашкою, корицею, гвоздикою та іншими спеціями, разом 15 видів трав і спецій.
На фотографіях представлені всі види медових вин: офіційні, що продаються в магазинах, та експериментальні.